Diensten

Werktuigbouwkunde

Op het gebied van de werktuigbouwkunde ontwerpt en vervaardigt Signus in nauw overleg met de opdrachtgever nieuwe of vernieuwende producten in alle op de introductiepagina genoemde bedrijfstakken.

Meer info


Voertuigtechniek

Op het gebied van automotive ontwerpt en vervaardigt Signus in nauw overleg met de opdrachtgever nieuwe of vernieuwende producten voor automobielbedrijven, bussenbouwers, producenten van speciaalvoertuigen en toeleveringsbedrijven.

Meer info

Rail Techniek en Rail Consult

Signus Rail Techniek en Signus Rail Consult ontwerpen en vervaardigen in nauw overleg met de opdrachtgever nieuwe of vernieuwende producten voor lokomotieven, railgebonden materieel en railgebonden producten. Tevens zijn zij gespecialiseerd in implementatie, gebruikersbegeleiding en analyse op het gebied van treinbesturingssystemen, waaronder ETCS (ERTMS,ATB,PZB,LZB,MEMOR,TBL1+) systemen. Tevens is er ruime ervaring met de coördinatie en begeleiding van ombouw-, upgrade- en moderniseringsprojecten in de railsector.

Meer info


Productontwikkeling

Op het gebied van de productontwikkeling ontwerpt en vervaardigt Signus zowel op eigen initiatief als in opdracht van cliënten nieuwe of vernieuwende producten voor de consumentenindustrie en producten voor technische toepassingen.

Meer info

Electrotechniek

Op het gebied van industriële automatisering verzorgt Signus projecten op het traject van advisering tot en met de inbedrijfstelling. De afdeling ontwerpt electrotechnische en procesbesturingsinstallaties.

Meer info


Interim management

Op het gebied van Interim ondersteuning heeft Signus zich gespecialiseerd in de ondersteuning van projecten en de ondersteuning van het management van diverse bedrijven.

Meer info

Internet en ICT

Signus Internet Solutions houd zich bezig met het verlenen van diensten op het gebied van internet gerelateerde services en ICT. Samen met u zorgt Signus Internet Solutions voor een verbetering van uw organisatie door het oplossen van Internet en ICT vraagstukken, het creëren van doelmatige werkplekken, en het voeren van pro-actief management op Internet en ICT gebied in combinatie met netwerkbeheer op afstand. Wij bieden specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van Internet en ICT oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Meer info

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, railtechniek, voertuigtechniek en elektrotechniek, ICT-ondersteuning, internet-toepassingen, management- en afdelingssupport.

Contactgegevens

T: +31 850168881
E: mail@signusgroup.nl

Algemeen postadres:
Postbus 162
6640 AD Beuningen

Vestigingen

Nijmegen
Eibergen

Dedemsvaart
Arnhem